De nieuwe Coyote, een leuke cadeautip?

 In Professionele nieuwsbrief, Promoties

Prijsdaling van 15/11 tot en met 31/01:

De nieuwe Coyote zakt van €199,00 naar €179,00
    inclusief 1 maand gratis abonnement!
(let op, dit is tijdelijk en zolang de voorraad strekt)

coyote kerstpromotie_001

TREED TOE TOT DE COYOTE COMMUNITY!

 

De leden van de community die in alle gemoedsrust rijden en die solidair zijn om de gevaren op de weg door te geven.

COYOTE SYSTEMS BENELUX

De firma COYOTE SYSTEMS BENELUX werd opgericht in april 2009 en ontwikkelde COYOTE, de eerste oplossing waarmee verkeershinder, veranderingen van de maximumsnelheid, de aanwezigheid van vaste en mobiele radars worden gemeld. Deze informatie wordt in realtime en in functie van het traject van de automobilist gecommuniceerd dankzij geografische informatie.

De Coyotediensten zijn beschikbaar in de verschillende Coyotetoestellen en via de iCoyote applicatie voor iphone en Android. Coyote wil zijn gebruikers aansporen de geldende wetgeving na te leven en zo bij te dragen aan de veiligheid en preventie op de weg.

 

HOE HET WERKT?

Het systeem is van Franse makelij en is uitgerust met GPS, GPRS en GSM technologieën. Het toestel communiceert permanent met een centrale server die de relevante informatie doorstuurt naar de gebruiker.

Het biedt tevens elke automobilist de kans om in realtime de aanwezigheid van allerlei gevaren op de weg (vaste radars, mobiele radars, verkeershinder) te melden aan alle gebruikers van de Coyote community. Dit kan eenvoudig door te drukken op een toets. De informatie wordt dan geregistreerd en ogenblikkelijk doorgestuurd naar alle andere Coyotegebruikers.

Coyote kan rekenen op een Europese dekking en telt momenteel een community van meer dan 2.000.000 gebruikers met enkel en alleen in Benelux meer dan 400.000 gebruikers (cijfers tot oktober 2013).
WAARSCHUWINGEN VAN VASTE EN MOBIELE RADARS 100% BETROUWBAAR

Coyote waarschuwt je in realtime voor de aanwezigheid van alle types radars (vaste en mobiele) met de afstand van de waarschuwing en de verstreken tijd sinds de laatste bevestiging. Hij geeft je ook de betrouwbaarheid (sterren) van de Coyoteverkenner, die de aanwezigheid van deze radars signaleert, bevestigt of annuleert.
EEN BETROUWBARE GEMEENSCHAP

De gebruikers van Coyote behoren tot een community die dezelfde waarden delen op het vlak van verkeersveiligheid en ter bevordering informatie uitwisselen. Als de kwaliteit van de Coyote-informatie haar gelijke niet kent, dan is dat in de eerste plaats dankzij de kracht van deze community van gebruikers, die bijzonder geëngageerd zijn en zich solidair opstellen ten aanzien van de gevaren op de weg.

100% LEGAAL, ZELFS IN FRANKRIJK!

Coyote is nog steeds 100% legaal en wordt verkocht in volgende landen : Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië, Engeland, Nederland, België, Groothertogdom Luxemburg, Tsjechische Republiek,… et zeer binnenkort ook in Duitsland!

DIENST NA VERKOOP

Alle Coyoteproducten hebben 2 jaar garantie. In overeenstemming met zijn status als marktleider heeft Coyote een sterke ‘ dienst na verkoop ’ ingericht. Deze staat garant voor een periode van terugkeer naar de abonnee van ongeveer 5 werkdagen na ontvangst van zijn pakket voor reparatie en vervangingen (tijdens garantieperiode). Ook dat maakt deel uit van de Gemeenschap :  kunnen rekenen op de anderen

Recent Posts