Niko inbouw mini aan- of afwezigheidsmelder 1 kanaal

 In Professionele nieuwsbrief, Promoties

 

De nieuwe aan- of afwezigheidsmelder van Niko met een doorsnede van slechts 3,6cm is dé oplossing voor wie comfort niet ten koste wilt laten gaan van design.  Deze melder valt nog amper op in het interieur.  Als aanwezigheidsmelder schakelt hij automatisch de verlichting aan bij beweging en onvoldoende daglicht, en weer uit bij voldoende daglicht of wanneer er niemand meer aanwezig is.  Als afwezigheidsmelder moet je het licht zelf inschakelen, maar het wordt automatisch weer uitgeschakeld wanneer niemand meer aanwezig is of wanneer er voldoende daglicht is.

Instellen en afregelen van de melder gebeurt met de afzonderlijk verkrijgbare afstandsbediening.  Van 1 februari tot 1 maart krijgt u als introductie van dit nieuwe product bij aankoop van 2 melders 1 afstandsbediening gratis.

Niko mini inbouw bewegingsmelder_001

Recent Posts