De nieuwe connected controller voor Niko Home Control: 550-00003

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

 

Geniaal gemakkelijk!

Met Niko Home Control kies je voor geniaal gemakkelijk: een intelligente en flexibele elektrische installatie die met de bewoner meegroeit en het comfort geeft dat hij vandaag in zijn woning verwacht.  En die tegelijk eenvoudig te installeren is, want eenvoud siert. Daarom stelt Niko de nieuwe connected controller voor.  Vanaf 1 juni 2016 uit voorraad leverbaar bij DEMAGRO electro.

Van 4 basismodules naar 1

De Niko HNHCconnectedcontrollerome Control connected controller: 1 basismodule die huidige controller, voeding, IP-interface en gateway vervangt.  4 modules in 1.  Het maakt de installatie van Niko Home Control sneller, gemakkelijker en efficiënter.  De consument?  Die betaalt €300,- minder voor een installatie die standaard voorziet in bediening binnen- en buitenshuis, van waar ook ter wereld.

Voordelen

De connected controller 550-00003 is de nieuwe centrale module van de Niko Home Control installatie.

  • 4 in 1: intelligentie, voeding, IP-interface en gateway
  • Standaard bediening via smartphone en/of tablet binnen en buiten de woning, van waar ook ter wereld.
  • Eenvoudiger en sneller te installeren.
  • Dankzij de ingebouwde router werken de Niko Home Control functies onafhankelijk van het thuisnetwerk.
  • Altijd bereikbaar voor upgrades.
  • Eenvoudige analyse van de installatie via diagnosepagina verlaagt de kans op fouten.

Contacteer ons voor meer info!

Recent Posts