Niko: prijzenbrekende deurcommunicatie

 In Professionele nieuwsbrief
Kant-en-klare deurcommunicatie
Deurcommunicatie installeren? Met kant-en-klare video- en audiokits met voorgeprogrammeerde binnenpost, buitenpost en voeding was dat nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop.  Profiteer van 1 september tot 31 oktober 2016* van de scherpe actieprijzen.Videokit: compact en stijlvol
De buitenpost van de Niko videokit (10-060) is zo smal dat je hem probleemloos op een deurlijst, dagkant of paaltje plaats.  Hij heeft een kleurencamera met infraroodleds, een regelbare microfoon en luidspreker, een naamplaatje dat oplicht in het donker en 1 beldrukknop.  Via de strakke, handenvrije binnenpost zie en hoor je bezoekers perfect.

Promotieprijs: 420 euro (netto)
Audiokit: compact en eenvoudig
Vragen je klanten eenvoudige en degelijke deurcommunicatie?  De Niko audiokit (10-010) is ideaal.  De buitenpost heeft een instelbare microfoon en luidspreker, een verlicht naamplaatje en één beldrukknop.  Op de handenvrije binnenpost kun je zelf je beltonen kiezen, inschakelen en uitschakelen.

Promotieprijs: 150 euro (netto)

Meer informatie in onze showroom!

* of zolang de voorraad strekt.

 

Recent Posts