Ontbijtvoorstelling: FERMAX DUOX & DOBISS domotica

 In Nieuws

Noteer 9/12 in uw agenda en kom naar de ontbijtvoorstelling in onze showroom op vrijdag 9  december 2016 tussen 8u30 en 12u en maak kennis met:

  1. Het nieuwe DUOX systeem; het volledig digitale 2-draads systeem van FERMAX
  2. DOBISS; budgetvriendelijke domotica

 

Ontbijtvoorstelling DUOX Demagro_001

 

Wij voorzien koffiekoeken en drank!

 

In slechts enkele maanden tijd werd DUOX, het nieuwe digitaal systeem van FERMAX over 2 niet-gepolariseerde draden, geïnstalleerd aan de ingang van 1.700 gebouwen. Met DUOX slaagt Fermax erin haar visie op videofonie voorgoed te veranderen, dankzij de grote capaciteit, flexibiliteit, snelheid en eenvoud.

Ontdek DUOX :

  • Een technologie waarbij alle informatie (beeld, geluid en data) volledig digitaal verstuurd wordt over 2 niet-gepolariseerde draden. 
  • Een technologie met een enorme technische capaciteit over zeer lange afstanden: tot 10 hoofdingangen, tot 99 blokken met 10 belpanelen per blok. Elke blok kan onderverdeeld worden in 99 sub-blokken tot 10 belpanelen per sub-blok. 
  • Een technologie waarbij weinig onderdelen nodig zijn. Videoverdelers en videowissels zijn niet langer nodig! De interconnectie tussen de appartementen wordt op elk verdiep gemaakt door middel van simpele verbindingen. 
  • Een technologie die een grote flexibiliteit in de keuze van kabel toelaat. Elk type bekabeling is mogelijk. Een vergissing in de bekabeling is uitgesloten aangezien de 2 draden mogen omgewisseld worden. 
  • Een technologie waarbij de programmatie gebeurt in enkele seconden, door één persoon, vanaf het OSD menu van de monitor.
  • Een technologie waarbij voor grote en complexe installaties enkel regeneratoren toegevoegd dienen te worden, afhankelijk van de afstand. 
  • Een technologie die kan rekenen op een ruime keuze aan belpanelen en binnenposten.  De nieuwe VEO monitor en de nieuwe Marine en Cityline belpanelen met grafische display, vullen het gamma aan.
  • Een evoluerende technologie die in de komende maanden belangrijke nieuwe technologieën zal integreren, in lijn met de evolutie van de markt en de noden van de eindklant.

Klik HIER om de DUOX catalogus te downloaden.

Ontdek DUOX, een baanbrekend, flexibel, krachtig en intuïtief systeem!

 

Vraag hier uw offerte aan

 

Recent Posts