Kleurrijke elektrische bijverwarming

 In Nieuws

Are you feeling blue?

We’ve got a colorfull heater for you!

 

bijverwarming-2017

THERMO COMFORT

BEKENT KLEUR IN 2017

Design en kleur horen bij mekaar als brood en boter.  Kleur is een cruciaal element dat thuishoort in de gereedschapskist van ieder zichzelf respecterend designer.  Of het nu gaat om een eigenzinnig ontwerp of het kleurrijk opsmukken van de buitenzijde van een product : kleur is cruciaal om naast het louter functionele ook bezieling te brengen in de wereld van ontwerpen.

Kleur wordt in de designwereld te vaak beschouwd als een puur decoratief gegeven.  Het is echter veel meer dan gewoon wat opsmuk.  Kleur bepaalt immers vaak het totaalplaatje.  Ze kan een voorwerp expressiviteit geven of misschien eerder strakker aflijnen.

Ook kan ze een banaal verwarmingstoestel plots een krachtige uitstraling geven.  Hoe een verplaatsbaar verwarmingstoestel van aanzicht kan veranderen door toevoeging van kleur bewijzen de toestellen zoals het nieuwe gamma ‘Olympia Splendid’ van ThermoComfort.

Het resultaat is levendig en eigentijds en geeft de bijverwarming de nodige vrolijkheid.  In bijlage bezorgen wij u dan ook graag onze nieuwste documentatie en prijzen van ons gamma 2016-2017, ventilo-convectoren, keramische verwarming, verplaatsbare stralers en olieradiatoren.

Ook via de vakpers wordt momenteel een campagne gevoerd om deze producten nog meer kenbaar te maken.

‘Olympia Splendid’ by ThermoComfort

HOME OF COMFORT

catalogus-bijverwarming-2017_001

Recent Posts