Professionele 10-jarige rook- en CO melders (draadloos koppelbaar)

 In Nieuws

 

 

In alle huurwoningen in Vlaanderen is het reeds verplicht, maar wist u dat vanaf 2020 ALLE woningen (ja ook de uwe) verplicht uitgerust moeten zijn met een rookmelder?  En dat is maar goed ook, want tijdens je slaap word je geen geur (en dus ook geen rook) gewaar.  Dus wacht niet tot 2020 en rust uw woning nu reeds uit met een rookmelder!

honeywell-xs100

Naast onze standaard ASD-10Q low budget autonome 10 jarige rookmelder, bieden wij nu ook een assortiment professionele rook-, hitte-, rook/hitte-, gas- en CO melders van Honeywell aan voor de professionele installateur en/of de eindgebruiker die hoge eisen stelt.  De belangrijkste modellen in dit assortiment zijn de XH100 hitte melder, de XS100 optische melder en de XS100T optisch + thermisch.

  • geen installatiekost
  • 10 jaar levensduur en garantie
  • draadloos koppelbaar
  • strak design

Download hier de volledige brochure:

honeywell-rookmelders

Recent Posts