Steinel XLED home 2 – high quality design sensorspot

 In Nieuws

 

Gevaar herkennen, is gevaar voorkomen.  Bescherm uzelf en uw huis met sensorspots van STEINEL.

Door de stijgend e inbraakcijfers groeit ook de behoefte aan meer veiligheid.  STEINEL helpt u om uw huis veiliger te maken.  Met de sensorspot XLED home 2 schrikt u ’s nachts ongenode bezoekers op effectieve wijze af.  De beproefde STEINEL infrarood sensortechnologie maakt een betrouwbare registratie tot in de verste hoeken van het terrein mogelijk, zodat gaten in de veiligheid worden voorkomen.  Overigens: de politie adviseert uitdrukkelijk om automatisch verlichting te gebruiken om inbrekers af te schrikken.

 

De XLED home 2.  Altijd klaar voor gebruik.

U kent uw huis het beste.  Overal waar automatisch verlichting voor meer comfort en veiligheid kan zorgen is de XLED home 2 de beste keus.  U beslist of een enkele spot voldoende is of dat een combinatie van meerdere spots beter is, of vraag het advies van onze verlichtingsadviseur!shop_now

 

 

Download hier een overzicht van het assortiment:

xled-home-2_001

Recent Posts