Niko najaarsactie dimming

 In Professionele nieuwsbrief, Promoties

Voordeelactie met GRATIS wijnpakket!

Op = op!

3 dimmers bestellen = 3 flessen wijn gratis

Van 15 november tot 31 december 2017 ontvangt u bij aankoop van 3 universele dimmers 3 flessen Château de La Vieille Tour gratis.

De universele dimmers van Niko zijn de beste in de markt, zeker wanneer je ledlampen wil dimmen.  Na de 2draads drukknopdimmer voor renovaties brengt Niko nu ook een 2-draads universele draaiknopdimmer uit.

Elke Niko universele dimmer:

  • Is geschikt voor elk type lamp.
  • Dimt elk type lamp volgens de ideale curve.
  • Schakelt de lamp opnieuw aan naar de laatst gekozen dimstand.
  • Heeft een ‘boost’-functie om lampen die extra vermogen nodig hebben op te starten.
  • Dimt al lampen vanaf 3 of 5W.

NIEUW!

2-draads universele draaiknopdimmer, 3 – 300W

De 2-draads universele draaiknopdimmer dimt elke lamp volgens de ideale curve, ook ledlampen van 3 tot 200W.  Hij heeft 7 bijkomende dimprofielen voor onder meer elektronische en elektromagnetische transformatoren, klassieke ledlampen en filament-ledlampen. Het stand-by verbruik is slechts 0,15W.

2.  CAB-ontstoorder in elke dimmer.

Vanaf nu hebben ál onze universele dimmers een geïntegreerde CAB-ontstoorder.  Die haalt in CABgevoelige regio’s zoveel mogelijk storende signalen uit het net.  Resultaat: de meeste lampen branden optimaal zonder te flikkeren of te brommen.

Recent Posts