Uw elektrische installatie is nooit alleen met ReStart

 In Nieuws

cq5dam-web-360-360

ReStart van Gewiss

In geval van een stroomstoring door een spanningspiek of slecht weer, reset ReStart automatisch de stroomvoorziening in een paar seconden na controle of er geen systeemstoring opgetreden is.  Echter, wanneer de onderbreking veroorzaakt werd door een fout, verhindert ReStart een reset en verstuurt een sms met foutmelding via een telefoonkiezer naar de ondersteunende dienst.  De ReStart Autotestversie zal in de toekomst in staat zijn een perfecte piekstroombescherming te garanderen, gezien de automatische tussentijdse testen.

90 ReStart-serie
Toestellen voor automatische herinschakeling

De 90 ReStart-serie is een lijn systemen voor automatische wederinschakeling van alle soorten systemen. Als de aardlekschakelaar uitschakelt, herstellen de ReStart-systemen de stroomtoevoer na controle van de systeemtoestand en garanderen zo in alle veiligheid een maximale continuïteit van de dienstverlening. De serie is beschikbaar voor zowel gewone aardlekschakelaars als aardlekschakelaars met overstroombeveiliging en wordt gekenmerkt door de Autotest-functies met periodieke en automatische regeling van de aardlekschakelaar, zonder onderbreking van de stroomvoorziening en PRO met uitgebreide controle van het systeem.

Contacteer ons voor meer info!

Een systeem dat voortdurend beschermd is

Dankzij een automatische zelfdiagnose, uitgevoerd zonder onderbreking van de stroomtoevoer (GEWISS-patent), garandeert ReStart Autotest de ultieme bescherming en ontlast het de gebruiker van de noodzaak om periodiek een handmatige uitschakeltest van het reststroomrelais uit te voerenEen systeem dat voortdurend is beschermd

Alles in het oog houden

De led-lampen aan de voorkant van het apparaat geven informatie over de bedrijfsstatus van het systeem. In één oogopslag kan men weten of het systeem correct werkt, of er een automatische test wordt uitgevoerd en of er een fout is.

Alles in het oog houden

Continue monitoring gegarandeerd

Na een storing bewaakt ReStart PRO het systeem continu en sluit de veiligheidsschakelaar weer zodra de veiligheid is hersteld. Het hulpcontact biedt ook toegang op afstand tot informatie over de status van het systeem.

Continue monitoring gegarandeerd

Recent Posts