AMTRON® Compact – het nieuwe MENNEKES thuislaadstation

 In Nieuws

AMTRON® Compact – de nieuwe MENNEKES oplaadoplossing voor thuis

05/09/2019
mennekes_amtron_compact_links_bijgesneden

Een compacte behuizing, een dagelijks gebruik en de compatibiliteit met alle nieuwe e-cars kenmerken dit nieuwe wandlaadstation.

Of het nu is voor de garage, onder de carport of op de gehuurde parkeerplaats: het laden van een elektrische auto voor privégebruik vereist een veilig oplaadpunt. MENNEKES – de e-Mobility pionier – ontwikkelde hiervoor de AMTRON® Compact.

AMTRON® Compact (ref. M121001205) is de nieuwste aanwinst van de premium productreeks AMTRON® en is speciaal ontwikkeld voor privégebruik.

AMTRON® Compact is de compacte variante van het hoogwaardige AMTRON® design met de focus op de functionaliteit, waarbij de compatibiliteit met toekomstige e-cars en een 11kW laadvermogen, ideaal voor privé-toepassingen, gewaarborgd wordt.

Het wandlaadstation is de future-proof “Made in Germany” oplossing voor garages van eengezinswoningen of ondergrondse parkeerplaats van een appartement.

compact

Eenvoudig laden

Het compacte design maakt van het wandlaadstation het ideale oplaadpunt, zelfs voor krappe garageruimtes. De vaste 5m lange kabel met type 2 stekker biedt niet alleen bedieningsvoordelen, maar zorgt ervoor dat bijna alle nieuwe e-cars bestemd voor de Europese markt kunnen worden opgeladen – gewoon aansluiten en opladen. Autorisatie is niet vereist. Om te voldoen aan het brede scala van voertuigen en de elektriciteitsnetten kan AMTRON® Compact laadvermogens van 3,7 kW (16A, 230V) tot 11 kW (16A, 3x400V) aan. Alle statusinformatie is gemakkelijk consulteerbaar op elk gewenst moment.

aan_auto_laden

Eenvoudig veilig

Elke woning en ondergrondse parkeergarage is anders. De veiligheid van elektrische apparatuur moet daarom voldoen aan hoge normen. AMTRON® Compact is daarom ontworpen voor een veilige werking en een lange levensduur. Dit begint met de IP54 beschermingsgraad van de behuizing, die ervoor zorgt dat de installatie van het thuislaadstation ook in een buitenopstelling mogelijk is. In de behuizing wordt de temperatuur geregistreerd om een bescherming tegen oververhitting te garanderen. In de standby-modus is het verbruik van het wandlaadstation bijzonder laag (ca. 1W). Een geïntegreerde gelijkstroomfoutmelding voor persoonsbescherming en een eenvoudig laadbeheer vervolledigen de reeks beschermingen.

premium

Eenvoudige installatie

AMTRON® Compact wordt niet enkel gekenmerkt door een modern design. De opbouw van het oplaadstation garandeert een eenvoudige installatie. Zo kan de invoer van de stroomkabel zowel bovenaan, onderaan of achteraan gebeuren. Het bijgevoegde boorsjabloon met geïntegreerde waterpas zorgt voor een eenvoudige uitlijning en montage.

praktisch

Gewoon elektrisch

Met het nieuwe wandlaadstation van MENNEKES staat niets nog een e-Mobility lifestyle in de weg. AMTRON® Compact is een aantrekkelijke, veilige en functionele oplossing voor garages, carports of de parkeerplaats aan huis. De hoge voertuigcompatibiliteit gecombineerd met een oplaadcapaciteit tot 11kW wordt dit thuislaadstation de future-proof laadoplossing voor privé-toepassingen.

huis

Recent Posts