Niko Home Control mini detector terug verkrijgbaar vanaf maart 2020

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Beste klant,

Wij zijn blij dat we je kunnen meedelen dat de Niko Home Control mini detector (550-20220) vanaf maart 2020 terug beschikbaar is.  Het product was tijdelijk niet beschikbaar, door een storing in de communicatie met Niko Home Control.

Met de laatste firmware update kan dit opgevangen worden.  Alle nieuwe mini detectoren zijn met deze nieuwe firmware uitgerust.

Voor mini detectoren in bestaande installaties, wordt aangeraden om de installatie te updaten naar de laatste softwareversie (2.6.3.).  Deze versie bevat de mini detector firmware en andere Niko Home Control updates.  Op deze manier kan Niko verzekeren dat de installatie met de laatste functionaliteiten uitgerust is.

Niko verontschuldigd zich voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft voor jou en jouw klanten en bedankt je voor je geduld.

Recent Posts