Probleemoplossers van Cimco

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Probleemoplossers van Cimco

Wie deze vraag met betrekking tot schroeven die moeten worden losgedraaid met ”ja” beantwoordt, staat voor een enorme uitdaging. Want van dolgedraaide schroeven wordt men meestal niet vrolijk en bovendien kost het veel tijd om ze los te krijgen. Zo zijn er dagen dat men zelf de oplossing niet heeft en ook internet niet echt een helpende hand biedt. Juist dan bieden onze probleemoplossers uitkomst.

Schroeftang

De speciale horizontaal en verticaal vertande grijpkop van de tang omsluit de schroefkop stevig en maakt zo schroeven los die met gangbaar gereedschap niet meer kunnen worden verwijderd. Schroefkoppen kunnen vanaf de bovenkant of zijkant worden vastgepakt.

 

 

 

 

 

Dopsleutel set – schroevendraaiers speciaal

Bijzondere sleutelvorm voor beschadigde (dolgedraaide) zeskantschroeven, in een kunststof koffer, dopsleutels en dwarsgreep van chroom-vanadiumstaal, speciaal gehard, hoogglanzend gepolijst en hardverchroomd.

 

 

 

 

 

Set zeskant-stiftsleutels

Speciale spiraalvormige sleutelvorm aan kopzijde, zelfs voor sterk beschadigde inbusschroeven, paktische kuntstof houder met remclip, extra lange bit met kogelkop, van speciaal doorgehard S2-staal, gepolijst, hardverchroomd oppervlak.

 

 

 

 

 

Recent Posts