Vortice garandeert een gezonde lucht en optimale ventilatie van de woning!

 In Nieuws

Vortice garandeert een gezonde lucht en optimale ventilatie van de woning!

De Vortice HRW Mono Range biedt meerdere functies: warmterecuperatie, luchtafzuiging en ventilatie. De HRM Mono Range laat zich gemakkelijk installeren, beschikt over 5 regelsnelheden (tussen 10m³/u en 35 m³/u) en is zeer stil.

Voor commerciële en residentiële gebouwen (tot 200m²) is er de Vortice Prometeo HR 400 Plus Range. Deze is uitgerust met een zowel automatische als manuele bypass en de nodige sensoren die automatisch de snelheid regelen zodat het best mogelijke evenwicht gevonden kan worden tussen luchtkwaliteit, energieverbruik en lawaai. Maximale debiet 320m³/u.

Energieprestatie gecertificeerd door het EPBD.

 

Contacteer ons voor meer info

Recent Posts