Koorts screening: betaalbaar en nauwkeurig met de producten van HIKVision – DS-2TP21B-6AVF/W Fever Screening Handheld Camera

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Koorts screening:

betaalbaar en nauwkeurig met de producten van HIKVision

Hikvision is een van de weinige fabrikanten wereldwijd die haar eigen thermische detectoren en sensoren produceert.
Dit zorgt ervoor dat deze thermische producten voor koorts screening een out-of-the-box nauwkeurigheid van wel 0.5 graden hebben.
De intelligente algoritmes in de thermische apparaten ondersteunen daarnaast lichaamsdetectie om valse alarmen tegen te gaan.

De thermische bi-spectrum camera’s van Hikvision ondersteunen gelijktijdige vertoning van thermische en optische beelden. Deze camera’s, beschikbaar in bullet en turret uitvoeringen, kunnen op een tripod geplaatst worden als tijdelijke oplossing, of als een reguliere beveiligingscamera geïnstalleerd worden. De actuele lichaamstemperatuurmetingen zijn direct in zowel de optische als thermische beelden te bekijken.

De thermische handheld camera is een mobiele variant binnen deze oplossing. Deze camera kan makkelijk in de hand worden meegenomen, het apparaat is namelijk volledig draadloos. Om deze reden kan de handheld dus overal ingezet worden. De maximale afwijking tijdens het meten van (lichaams)temperaturen ligt ook voor de handheld op 0.5 graden, geen kalibratie benodigd.

Alle thermische producten die geschikt zijn voor de koorts screening ondersteunen audio-alarmen. Zodra een camera een verhoogde lichaamstemperatuur detecteert zal het apparaat een gesproken bericht uitsturen. Op deze manier kunnen mensen ter plaatse snel reageren wanneer iemand met koorts een gebouw of ander gebied binnen wil gaan.

 

De Voordelen In Een Notendop

SNELLE METING

Temperatuurmeting binnen een seconde, tot wel 5 keer zo snel als metingen met traditionele apparatuur.

Voorkom wachtrijen en zorg voor snelle doorstroom.

 

 

METING MEERDERE PERSONEN

Meet tot wel dertig personen tegelijkertijd.

De meting via thermische technologie verloopt in real-time, deze blijft nauwkeurig zelfs als mensen bewegen..

 

CONTACTLOZE METING

Zowel met de thermische camera’s in vaste opstelling, als de volledig draadloze thermische handheld camera kunnen temperaturen over enkele meters gedetecteerd worden.

Dit maakt de detectie voor iedereen veiliger, zowel het personeel als de bezoekers. De daadwerkelijke meetafstand hangt af van de gekozen lens.

 

SLIMME LICHAAMSDETECTIE

De thermische apparatuur maakt gebruik van deep learning algoritmes die lichamen herkennen.

Deze slimme herkenning voorkomt valse alarmen, doordat er alleen een alarm wordt gegenereerd als een lichaam een verhoogde temperatuur heeft,  in plaats van bijvoorbeeld een alarm door een kop warme koffie

 

DS-2TP21B-6AVF/W

Fever Screening Handheld Camera

Specificaties

Technische fiche

 

Bi-Spectrum
De thermische bi-spectrum camera’s van Hikvision ondersteunen gelijktijdige vertoning van thermische en optische beelden. Deze camera’s, beschikbaar in bullet en turret uitvoeringen, kunnen op een tripod geplaatst worden als tijdelijke oplossing, of als een reguliere beveiligingscamera geïnstalleerd worden. De actuele temperatuurmetingen zijn direct in zowel de optische als thermische beelden te bekijken.

 

Handheld
De thermische handheld camera is een mobiele variant binnen deze oplossing. Deze camera kan makkelijk in de hand worden meegenomen, het apparaat is namelijk volledig draadloos. Om deze reden kan de handheld dus overal ingezet worden. De maximale afwijking tijdens het meten van temperaturen ligt ook voor de handheld op 0.5 graden, geen kalibratie benodigd.

 

Audio Alarmen
Alle thermische producten die geschikt zijn voor temperatuur screening ondersteunen audio-alarmen. Zodra een camera een verhoogde lichaamshuidtemperatuur detecteert zal het apparaat een gesproken bericht uitsturen. Op deze manier kunnen mensen ter plaatse snel reageren wanneer iemand met een verhoogde temperatuur een gebouw of ander gebied binnen wil gaan.

 

 

 

Recent Posts