Niko geconnecteerd stopcontact weldra leverbaar!

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

En daar is hij dan uiteindelijk

De geconnecteerde schakelbare wandcontactdoos voor Niko Home Control met penaarde en kinderveiligheid, Zigbee®, 16 A, insteekklemmen
Vanaf 15 juni 2020 bij Demagro uit voorraad leverbaar

Vanaf 15 juni 2020 is de lang verwachte geconnecteerde schakelbare wandcontactdoos voor Niko Home Control, Zigbee® (ref. 170-33505) beschikbaar.
Je gebruikt deze wandcontactdoos in combinatie met de draadloze slimme hub (ref. 552-00001).  Je koppelt en programmeert hem via de Niko Home Control programmeersoftware of de Niko Home app.

In de geconnecteerde wandcontactdoos zit een ingebouwde schakelaar.  Daarmee kan je de wandcontactdoos onmiddellijk na installatie manueel bedienen, zonder extra configuratie.  Via de Niko Home app op je smartphone schakel je de wandcontactdoos ook vanop afstand aan en uit.

Via de Niko Home app heb je altijd zicht op het huidige en voorbije verbruik van de toestellen die door de geconnecteerde schakelbare wandcontactdoos gevoed worden.  Wil je meer comfort en veiligheid?  Dan kan je de wandcontactdoos ook meenemen in routines, zoals alles-uit, sferen en kalenderschema’s, verbruiksmeldingen, etc.

 

De Niko videokit laat nog even iets langer op zich wachten:

In tegenstelling tot de beloofde levering in week 24 (deze week dus) liet Niko ons zojuist weten dat ze niet alle bestelde video-kits zullen kunnen uitleveren, maar dat deze kits allemaal in week 26 uitgeleverd zullen worden.

 

Recent Posts