Ontdek de nieuwigheden van Niko

 In Nieuws

Ontdek de nieuwigheden van Niko

Dankzij de nieuwste oplossingen van Niko zorg jij ervoor dat gebouwen beter functioneren, zodat jouw klanten comfortabeler, veiliger en energiezuiniger kunnen wonen, werken en leven.

Een volledig overzicht van alle nieuwe Niko lanceringen vind je terug in een overzichtelijke brochure en een Excel-bestand.

Prijzen zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.

 

Nieuw in Niko Home Control

Volledige controle over je woning, op elk moment. Of het nu om een nieuwbouw, totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie gaat, met Niko Home Control heb je voor elk project en elk budget de mogelijkheid om het huis van je klanten slim te maken.
Kom meer te weten

 

Huisautomatisering binnen handbereik met Niko Digital black
Niko Digital black (ref. 550-18000 en ref. 551-18000) is vanaf 30 juni beschikbaar! Digital black is de nieuwe naam voor het product voorheen bekend als ‘touchswitch’. Enkel de naam is gewijzigd, de referentienummers van de producten blijven dezelfde.
Ontdek Digital black
Nieuw: Smart plug, Zigbee®
Gebruik de slimme stekker om een ingeplugd toestel aan en uit te zetten en om het energieverbruik van het toestel te meten. Verbind hem bovendien met Niko Home Control via de draadloze slimme hub om gebruik te maken van alle slimme Niko Home Control functies.
Kom meer te weten

 

Verdwijnen uit het gamma…
Met de komst van heel wat nieuwe oplossingen, nemen we ook afscheid van een reeks producten. Een overzicht kan je hier terugvinden.
Rechtzetting
In tegenstelling tot eerdere communicatie blijven wij de modulaire 1-kanaals RF-ontvanger (ref. 05-351) en de modulaire 2-kanaals RF-ontvanger (ref. 05-352) tot nader order verkopen.
Recent Posts