De nieuwe TECO modulaire colli’s zijn er! Herfst editie 2020

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

1. Teco Modulair:

Uw muzikale herfst
Kiezen voor Teco, by Teconex, is kiezen voor een stevig en ergonomisch modulair gamma voor thuis en voor de tertiaire en de industriële sector.  Deze herfst voegen we daarbij nog de opties werken met schwung, fliten op het werk en enorm veel glimlachen.

Download hier de brochure (pdf)

Profiteer van de seizoenspromoties om het gamma (opnieuw) te leren kennen en kies een Dolby surround-installatie van JBL, een over-ear draadloze koptelefoon met geluidsbeperking, een draagbare luidsprekerbox van JBL of een iPhone uit onze lijst!


2. Teco / Elematic:

Robuust, met een smakelijke afdronk

Bestel 4 Elematic-promotiepakketten en krijg 1 verpakking van 4 flesjes McCHOUFFE 33cl.
Met een parfum vol geuren van anijs, zoethout en karamel, die de neus kietelen. Het bier zal u verleiden met robijnrode highlights, een zoete bitterheid en een sterke karakter, waardig aan zijn geboorteland Schotland.

Download hier de brochure (pdf)


3. Téco aansluitmateriaal:

Teconex en Omer bier

Nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe sensaties, kiest Teconex ervoor om zijn nieuwste ontdekking met u te delen: het Belgische bier Omer, gebrouwen met talent sinds 5 generaties! Ontvang een Omer 33cl bij aankoop van een 25×60 aansluitmodule met Tecos 125A! U geeft de voorkeur aan een 25D60 aansluit- en meetmodule met Tecos 125A? We zullen een Omer 75cl in uw bestelling opnemen!

Deze promotie wordt verlengd en is leverbaar zolang de voorraad strekt.

Download hier de prijslijst (excel)

 

Recent Posts