Innova Aircoheater 2.0 – een vaste airco zonder buitenunit

 In Nieuws

Aircoheater 2.0 ZONDER BUITENUNIT

  • Koeling en verwarming
  • Bediening via touchscreen, afstandsbediening of smartphone
  • Slechts 16cm diepte
  • Vaste buitenroosters

3 varianten:

  1. AIRCOHEATER 2.0 zonder inverter 12HP (horizontale montage) – TC5950012
  2. AIRCOHEATER 2.0 zonder inverter 12HP + elektrische bijverwarming (horizontale montage) – TC5950013
  3.  AIRCOHEATER 2.0 zonder inverter 12HP (verticale montage) – TC5950014

Innovatie en design

Innova heeft met de Aircoheater 2.0 een vernieuwde oplossing uitgewerkt, die een belangrijke stap betekent in de richting van meer energie-efficiëntie en tevens door haar strak design in elk interieur, naar de achtergrond verdwijnt, zodat de esthetische impact van airco’s en warmtepompen in gebouwen aanzienlijk verzacht wordt.

Gemakkelijke installatie

De Aircoheater 2.0 kan op elk type buitenmuur geïnstaleerd worden, of u nu kiest om het toestel hoger aan de wand te plaatsen of vlak boven de gond.  Alle benodigheden voor installatie, zoals: montagesjabloon, bevestigingskit, de buizen voor aan- en afvoer van de buitenlucht en de externe aansluitingen; zitten in de verpakking, met uitzondering uiteraard van de boring en de boorkop.

Dichtklapbare buitenmonden. 

De Aircoheater 2.0 heeft inklapbare roosters die automatisch openen wanneer het toestel in werking is en ook automatisch weer sluiten zodra het toestel uitgeschakeld wordt.

Dit geeft tal van voordelen:

– Esthetisch minder opvallend;
– Geen indringing van stof of insecten;
– Geluid wordt buitengehouden;
– Vereist zeer weinig onderhoud.

Drie bedieningsmogelijkheden

De Aircoheater 2.0 kan worden bediend via een touchscreen op het toestel, vanop afstand met de infrarood afstandsbediening of via uw smartphone.

Zowel binnen als buiten onopvallend

Met een diepte van slechts 16cm is de Aircoheater 2.0 verreweg de meest subtiele en lichtste in haar categorie.  Het strakke en elegante design en de dichtklapbare buitenmonden maken de Aircoheater 2.0 tot de meest onopvallende en tijdloze oplossing voor het handhaven van uw comfort.

Commerciële downloads
Recent Posts