Muziek in elke kamer met de Crazy-Packs van ArtSound – demo in onze showroom

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Muziek in elke kamer met de Crazy-Packs van ArtSound – demo in onze showroom

Crazy-Pack Flat (Hyde + set FL501)

Crazy-Pack Flat (Hyde + set FL501)

De FL501 munt uit door zijn strak design en warme klank. Samen met de compacte Hyde beschik je over een versterker met tuner en DAB+. Wil je jouw persoonlijke muziek spelen, kan dat eenvoudig via Bluetooth. Uiteraard beschik je ook over een digitale en analoge ingang voor uw externe bron naar keuze. Deze pack is ideaal voor elke keuken, bureau, slaapkamer, enz…

CrazyPacks_hyde_nl.pdf

Crazy-Pack Stereo (Hyde + FL550)

Crazy-Pack Stereo (Hyde + FL550)

De FL550 inbouwluidspreker is platter en onzichtbaarder dan al zijn voorgangers.De luidsprekergrille is ook opvallend gefinetuned en voelt bijna als zijde aan wanneer je erover wrijft. Het frame klikt zichzelf vast met regelschroeven, de grille bevestig je er magnetisch aan. Bovendien produceert hij in zijn eentje een volwaardig stereo-effect dankzij zijn dubbele tweeter en dubbele aansluitpunten.Samen met de compacte Hyde beschik je over een versterker met tuner en DAB+. Wil je jouw persoonlijke muziek spelen, kan dat eenvoudig via Bluetooth. Uiteraard beschik je ook over een digitale en analoge ingang voor uw externe bron naar keuze. Ideaal als u slechts over één aansluitpunt beschikt maar toch dat een ruimtevullend stereo-effect wil.

CrazyPacks_hyde_nl.pdf

Crazy-Pack Repellent (Hyde + set HPSQ525)

Crazy-Pack Repellent (Hyde + set HPSQ525)

Dankzij ingenieuze ingrepen gaat deze frameloze speaker met ultra strakke grille moeiteloos op in je keuken, woonkamer, terras of badkamer. Deze speaker is dan ook speciaal ontworpen om vochtige omgevingen te doorstaan. De HPSQ525 is erg compact, wat hem tot ideale partner maakt voor een ruimte van pakweg 30 – 40 m2. Samen met de compacte Hyde beschik je over een versterker met tuner en DAB+. Wil je jouw persoonlijke muziek spelen, kan dat eenvoudig via Bluetooth. Uiteraard beschik je ook over een digitale en analoge ingang voor uw externe bron naar keuze.

CrazyPacks_hyde_nl.pdf

Crazy-Pack Onwall (Hyde + set UNI30B)

Crazy-Pack Onwall (Hyde + set UNI30B)

De Uni(versele)30 geeft het al aan: Deze luidspreker kan je overal kwijt. Samen met de compacte Hyde beschik je over een versterker met tuner en DAB+. Wil je jouw persoonlijke muziek spelen, kan dat eenvoudig via Bluetooth. Uiteraard beschik je ook over een digitale en analoge ingang voor uw externe bron naar keuze. Ideaal voor elke kamer, bureau, wachtzaal, keuken, loket enz…

CrazyPacks_hyde_nl.pdf

Crazy-Pack XS (Art1.1 + set FL30)

Crazy-Pack XS (Art1.1 + set FL30)

In het toilet, de leefruimte, je tuin of badkamer, … Nergens is immuun. Dit pakket verstrekt een muzikaal duet tussen de juiste luidsprekers en een versterker. De Art 1.1 is een sterke geïntegreerde versterker met een hoogwaardige, ingebouwde Bluetooth module. Deze Crazy Pack van ArtSound heeft een toekomstbestendige inhoud tegen een gekke prijs! FL30 + Art 1.1. Een gemakkelijke rekensom.

Crazy-Pack XS Specificaties

Recent Posts