Ontdek de nieuwigheden van Niko 2021

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Ontdek de nieuwigheden van Niko 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 2021 op een goede manier in te zetten, brengen we u graag op de hoogte van de nieuwe producten die in het 1ste kwartaal van 2021 gelanceerd worden.  Een volledig overzicht van deze nieuwe lanceringen vindt u terug in dit overzichtelijk document.


Niko voegt Zigbee® producten toe aan Niko Home Control voor traditionele bekabeling

Het portfolio van Niko Home Control voor traditionele bekabeling wordt in het 3e kwartaal van 2021 uitgebreid met Zigbee® producten. Ze hebben hetzelfde design en dezelfde eindgebruikersfuncties, en zijn verkrijgbaar tegen dezelfde prijs. Dat betekent dat Niko Home Control installaties met traditionele bekabeling voortaan kunnen worden uitgerust met het communicatieprotocol van zowel Easywave# als Zigbee®. Beide draadloze technologieën communiceren met de draadloze slimme hub (ref. 552-0001).

Alles over Niko Home Control

 


Nieuw: Enkelvoudige muurprint met sokkel

De muurprint (ref. 550-14106) vervangt vanaf maart de oude printplaat (ref. 550-14115), het productdesign werd bijgewerkt maar er werden geen technische wijzingen aangebracht.
Kom meer te weten >>

 


Nieuw: Draadloze bedieningen voor verlichtingsoplossingen op basis van Bluetooth®, EnOcean® of KNX®

In maart worden er 3 nieuwe draad- en batterijloze dimschakelaars gelanceerd in Niko design: EnOcean® (ref. 360-11001), Bluetooth® (ref. 360-21001) en KNX® (ref. 360-31001).
Kom meer te weten >>

 


Nieuw: Niko Hydro paal

Niko’s uitgebreid portfolio van waterdichte schakelaars en stopcontacten wordt in maart uitgebreid met tuinpalen in de kleuren grey, black en white.
Kom meer te weten >>

 


Nieuw: DALI-2-module voor Niko Home Control

De DALI-2-broadcastmodule en de volledig adresseerbare DALI-2-busmodule met 2 kanalen worden in februari 2021 gelanceerd.
Kom meer te weten >>

 


Nieuw: Slanke videobinnenpost voor opbouw

De nieuwe compacte, opbouw videobinnenpost met kleurenscherm wordt in februari 2021 gelanceerd.
Kom meer te weten >>

 


Nieuw: Slimme stekker, Zigbee®

Zet een ingeplugd toestel aan en uit en meet het energieverbruik van je toestel. Verbind hem met Niko Home Control via de draadloze slimme hub om alle slimme functies te gebruiken.
Kom meer te weten >>


 

 

Verdwijnen uit het gamma…

Met de komst van heel wat nieuwe oplossingen, nemen we ook afscheid van een reeks producten. Een overzicht kan je hier terugvinden.

Niet meer verkrijgbaar vanaf 2023: Nikobus

Tot 31 december 2022 blijft de verkoop van de bestaande Nikobus onderdelen lopen, de bewegingsmelders 180° met Nikobus-interface-actor zijn beschikbaar tot einde voorraad. Je kan wel op de ondersteuning van de Niko klantendienst blijven rekenen, en dit minstens tot 31 december 2027. Ook daarna blijft Nikobus nog steeds werken.

Een nieuwe installatie? Dan is Niko Home Control de perfecte oplossing.

Recent Posts