Performance iN Lighting – News iN 02/2021

 In Nieuws

Performance iN Lighting – News iN 02/2021

LIGHT COLLECTION 2021-22

De nieuwe editie van onze catalogus bevat veel nieuwe oplossingen voor vele toepassingen

PERFORMANCE iN LIGHTING introduceert in de nieuwe catalogus LIGHT COLLECTION 2021-22 de nieuwe productseries en uitbreidingen van de bestaande series voor INDOOR en OUTDOOR verlichting.

De Nieuwe 2021 :
FL ROUND 777 / MANGO+ / DL ROUND / DL SQUARE / SL764+ / SL787+ / AMIGO 36 / A+ / NORMA+ PRO / MIMIK 20 CEILING / MASK+ ROUND / MIMIK 50 / TYK+ / STRIP SQUARE+ / GROOVE 21 / CRICKET+ / ORION / SPIDER+ / YPSILON+ / LASER+ / HEDO+ / KREOS / SPIDER POST+.

De nieuwe catalogus heeft een vernieuwde lay-out gekregen. In de presentatie van de series wordt veel gebruik gemaakt van referentiefoto’s teneinde een goed overzicht van het gebruik van de producten, zowel voor design- als functionele producten, aan te bieden.
Voor het eerst zijn er tabellen in de catalogus die de technische gegevens overzichtelijk oplijsten om de keuze van het product te vergemakkelijken.
Dankzij de introductie van “serie-familie”, die alle facetten van de serie in de verschillende toepassingen duidelijk maakt, is er een duidelijk overzicht van de gehele serie en de toepassingsmogelijkheden.
Ten slotte is ieder product voorzien van een eigen QR-code waarbij u op onze website de meest actuele specificaties van het product terugvindt.

Contacteer ons voor meer informatie

 

 

 Download

Nederlandse versie

 

Télécharger

Version française

Recent Posts