HIKMICRO warmtebeeldapparatuur en -oplossingen

 In Nieuws

HIKMICRO is een toonaangevende leverancier van warmtebeeldapparatuur en -oplossingen.  Het bedrijf biedt thermische detectoren, cores, modules, camera’s en totaaloplossingen aan de wereldmarkt en bedient klanten in meer dan 100 landen en regio’s.

HIKMICRO hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling, waardoor de voortdurende vooruitgang op het gebied van thermische technologie wordt versterkt.  Het bedrijf behaalde in 2018 de ISO9001-certificering, wat vanaf het begin zijn kwaliteitsfilosofie aantoont.  Door voortdurende innovatie voldoen de producten en oplossingen van HIKMICRO voortdurend aan de uiteenlopende behoeften van individuele, commerciële, industriële en nutsklanten over de hele wereld.

Contacteer ons voor meer info!

 

Recent Posts