Cazador-del-sol – de zonnevanger van kunstenaar René Hildebrand

 In Nieuws, Promoties

De magie van de Cazador-del-sol®

Warm licht, heldere gloed, zachtjes wiegend in de wind.  Door de Cazador-del-sol® haalt u harmonie en zon in uw leven – of deze schijnt of niet, want zelfs op bewolkte dagen transformeert de Zonnevanger onzichtbaar licht om in zichtbaar licht.  Zo wordt elke blik in de tuin of op het balkon omgezet naar een glimlach op uw gezicht – want licht is voedsel voor de ziel.

In 2001 bezocht René Hildebrand het Canarische Eiland Lanzarote.  Het licht en het kale, zwart vulkanische landschap inspireerde de ontwerper.
Na vele experimenten ontstondt de Cazador-del-sol® – de „jager van de zon“.

HOE FUNKTIONEERT HET?

* Daglicht treft de Zonnevanger schijf…
* wordt daar gebundeld…
* en treedt aan de kanten weer uit – zonder stroom of andere energie bronnen.

De fluorescerende Cazador-del-sol® zet lichtenergie om en blijft dan vanzelf branden. Volledig milieuvriendelijk en energiebesparend, zonder elektriciteit of andere hulpmiddelen.  Een effect dat op regenachtige dagen of bij schemering nog meer opvalt.  Juist op die momenten, namelijk, als we de zon in het bijzonder missen, licht de Cazador-del-sol® het meest intensief op.
Bevestigd op een flexibele steel reageert de zonnevanger gevoelig op de geringste bries en wiegt zo zachtjes in de wind.
Door het samenspel van warm licht en soepele beweging geeft de Cazador-el-sol® een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

 

Download hier onze volledige brochure en/of contacteer ons voor meer info.

© René Hildebrand – de Cazador-del-sol® is een auteursrechtelijk beschermd werk van kunstenaar René Hildebrand.

Recent Posts