Promotie Niko detectoren voorjaar 2022

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Koop 2 detectoren en geniet van een goed glas Fourchette, hét culinair bier voor fijnproevers!

Koop 2 detectoren en geef je klanten licht waar en wanneer het nodig is…

De detectoren van Niko houden een oogje in het zeil wanneer je klanten slapen of hun handen vol hebben, en verlichten elke ruimte alleen wanneer het nodig is.  Voor een optimale hoeveelheid licht passen ze de verlichting continu aan aan de sterkte van het daglicht.

en geniet zelf van een goed glas Fourchette, hét culinair bier voor fijnproevers!

Bestel je 2 detectoren naar keuze uit onze selectie?  Dan krijg je een fles van 75cl van het culinaire en exclusieve speciaalbier Fourchette mee naar huis.  Een cadeau dat allen jij als erkend installateur krijgt.

De actie loopt van 14 februari tot en met 31 maart 2022 (of zolang de voorraad strekt)

Download hier de folder:

Recent Posts