Thermo Comfort nieuwe klimaatgids 2022

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Thermo Comfort nieuwe klimaatgids 2022 – boordevol nieuwe info!

 

 

Deze nieuwe klimaatgids 2022.3 staat boordevol nieuwe informatie.  De belangerijkste wijzigingen zijn vooral bij de elektrische verwarming:

  • De nieuwe VFE intelligente accumulatiekachels van Dimplex , dewelke de VFMi reeks volledig hebben vervangen.
  • Van Thermor is er de Equateur 4 reeks evenals de Tenerife -reeks, 2 reeksen van radiatoren met inertie ofwel “zachte warmte“.
  • Ook het gamma van handdoekdrogers is stevig uitgebreid met 2 volledig nieuwe reeksen zoals de Riviera en de Corsaire.  Enkele modellen zijn nu ook in het grijs en het zwart verkrijgbaar.

 

Hernieuwbare energie

  • De zeer scherp geprijsde Accubat thuisbatterijen van 5,2 kWh tot 10,4 kWH in een All-in-One behuizing met of zonder ingebouwde omvormer.  Deze zijn uit stock leverbaar bij onze leverancier.  Dit wil zeggen, levering op dinsdag en vrijdag bij Demagro.
  • Verder zijn er nog de Wallbox laadpalen voor electrische wagens voor particuliere en bedrijfstoepassingen
  • Specifiek voor bedrijven en grotere elektriciteitsverbruikers  is er de E-Power, een innovatief systeem dat sinds vorig jaar verkrijgbaar is en waar energiebesparingen van 3% tot 10% mee garandeerd worden en een ROI van 3 tot 5 jaar, afhankelijk van het project.  Door de stijgende energieprijzen wordt de ROI zelfs nog korter.  Contacteer ons voor meer info of een kosteloze energie audit, om te berekenen wat voor uw bedrijf de eventuele besparing zou kunnen zijn.
  • Om de strijd met het Coronavirus nog verder aan te gaan zijn er eveneens de UV-C desinfectietoestellen van Sterilon evenals de Kaysun luchtreinigers met Hepa filter.

 

Recent Posts