Insite nr 60 met tal van promoties en nieuwigheden

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Insite nr 60 met tal van promoties en nieuwigheden

 De belangrijkste nieuwkomer in ons gamma: ZIRCON

 

Zircon Corporation ontwerpt, produceert en verkoopt ‘s werelds best verkopende elektrische stud detectors, metaaldetectors en wandscanners.
Zircon® is opgericht in 1975 en gevestigd in Silicon Valley. Zircon® onderkende de behoefte aan elektronisch precisiegereedschap voor dagelijks onderhoud en renovatie van woningen en begon in 1980 met de productie van een reeks geschikte apparaten.

Geïnspireerd door zijn ruime ervaring in consumentenelektronica ontwierp Zircon de StudSensor™, een revolutionaire, originele en gepatenteerde elektronische detector. Sindsdien is het de missie van Zircon om betaalbaar, gebruiksvriendelijk precisiegereedschap en elektronische scan- en detectieoplossingen te leveren voor zowel doe-het-zelvers als professionele aannemers.

Download hier de nieuwe Insite

laatste kwartaal 2022

Recent Posts