Nieuw: UNIBRIGHT Profielen & Cover Kits

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Sinds september 2022 zijn de Flex Strip profielen van Unibright verkrijgbaar in kit-vorm, zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen kokers van 2m of 3m.

U bestelt slechts één referentie en ontvangt een volledige kit, bestaande uit het gewenste profiel in aluminium, witte of zwarte uitvoering, inclusief opaal cover en eindkapjes.

Dankzij deze kits bespaart u tijd uit bij het bestellen, maar ook tijdens het installeren, aangezien alle benodigdheden steeds bij de hand zijn.  De stevige verpakking zorgt eveneens voor een optimale bescherming tegen mogelijke transportschade.

Om het aanbod in lineaire verlichting nog overzichtelijker te maken, worden de Flex Strips vanaf nu ook geleverd in een aantrekkelijke kartonnen verpakking.  De verpakking bevat duidelijk alle nodige technische info, zodat u eenvoudig de juiste Flex Strip kan kiezen.

 

Recent Posts