Uitnodiging: express training Niko Home Control voor traditionele bekabeling – Haal meer uit je project met Niko

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Haal meer uit je project met Niko!

Zin om in onze opleidingsruimte  meer te leren over huisautomatisering met Niko Home Control en hoe je jouw klanten hierin beter kan begeleiden?

Niko en Demagro electro willen jou graag uitnodigen voor een praktische opleiding over Niko Home Control voor traditionele bekabeling.

In deze opleiding leer je hoe je meer verkoop kan generen op zowel een technische als commerciële manier.

In deze korte maar diepgaande opleiding van een twee uur laten we eerst zien hoe eenvoudig het is om Niko Home Control voor traditionele bekabeling te installeren en te programmeren.  Daarnaast bespreken we ook de voordelen en de meerwaarde van huisautomatisering.  We leren jou om duidelijk de noden en wensen van jouw klanten in kaart te brengen waardoor je zowel voor jou als voor jouw klanten toegevoegde waarde kan creëren.

Na de opleiding heb je meteen een basiskennis die voldoende is om je klanten te overtuigen van de voordelen van een slimme woning, én heb je het vertrouwen om de installatie te plaatsen in hun woning.

Voor wie is de opleiding?

Uitsluitend voor professionelen.
Als je nog geen ervaring hebt met huisautomatisering en Niko Home Control, maar er altijd al meer over hebt willen leren, dan is dit iets voor jou.  Geen zorgen, we leggen je alles uit dus je hoeft geen voorkennis te hebben van slimme woningen.

Wanneer?

Donderdag 26 januari 2023 om 9:00u

Waar?

DEMAGRO electro, Ambachtenlaan 13, 3001 Heverlee

 

 

 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Antwoordt op deze mail en geef ons volgende informatie door:

  • Bedrijfsnaam:
  • BTW-nr.:
  • Aantal deelmeers:
  • Namen van de deelnemers:

 

Recent Posts