Niko Energy On Tour – op 18/10/2023 @ Demagro!

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Help jouw klanten energie besparen met Niko Home Control!

Dankzij een eenvoudige koppeling tussen de digitale meter en de draadloze hub of de draadloze bridge voor Niko Home Control, krijgen jouw klanten inzicht in hun energieverbruik en in hun injectie van zonne-energie naar het net.

Die gegevens worden vervolgens gebruikt om hun energie-efficiëntie te verhogen. Dankzij slimme energiemeldingen en automatische routines zoals alles-uit, solar mode en peak mode, kunnen ze hun zelfconsumptie van zonne-energie verhogen en hun verbruikspieken verlagen.

Benieuwd naar meer?

Op 18/10/2023 komt de Niko Energy On Tour bij ons langs. Van 8u30-16u30 kan je terecht bij een Niko vertegenwoordiger op onze parking, voor een snelle demo van het Niko Home Control systeem en een antwoord op al jouw vragen over energie besparen met Niko.

Schrijf je hier in!

Recent Posts