Technisch Administratief Medewerker

Ben jij een manusje van alles die graag bureauwerk combineert met het adviseren van klanten in de showroom? Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarbij je jouw technische kennis kunt combineren met administratieve taken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Technisch Administratief Medewerker!

Als Technisch Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken binnen onze verkoopsadministratie.

Jouw dagelijkse taken omvatten onder andere het verwerken van bestellingen, het nauwlettend opvolgen van leveringen en het onderhouden van contacten met zowel klanten als leveranciers.  Bovendien spring je op drukke momenten  bij in de showroom om klanten te adviseren in ons productengamma.

Over jou:

  • Je hebt een technische affiniteit binnen elektriciteit/elektro
  • Je spreek zeer goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans.
  • Je hebt al een eerste ervaring in een technische en/of administratieve rol.
  • Je bent bereid om zaterdagvoormiddag te werken (recup op te nemen in de week).
  • Geen must maar een heel groot pluspunt: je hebt ervaring met de ERP software van Exact Online Handel

Wij bieden jou ...

Je komt terecht in een gevestigd familiebedrijf in volle expansie met een gemotiveerd team die telkens voor elkaar inspringen waar nodig.  Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met verschillende voordelen waar verschillende voordelen kunnen besproken worden.  Bovendien heb je 32 verlofdagen.

Zijn wij de ideale match?

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging voor jou?  Stuur dan je cv met motivatiebrief naar [email protected].