Teconex: Wacht niet tot het zomer is!

 In Professionele nieuwsbrief

 

 

Er is geen specifiek seizoen om te kiezen voor de betrouwbaarheid van het solide en ergonomische modulaire productgamma. Maar profiteer nu van de lente-acties om Teco te herontdekken.

Download de brochure

 Om uw vrienden te verwennen of om uw momenten in de zon te perfectioneren, trakteert u zichzelf op deze elegante Weber-gasbarbecue in roestvrij staal. Voeg het pakket met accessoires toe voor een optimale grill ervaring.

Ontdek de colli’s op pagina 3 en 4

 

De iPhone-pakketten zijn de vaste waarde van de Teco seizoenspromotie. Ontdek dit voorjaar ook ons Airpods Pro-aanbod en stop magie in je oren.

Meer weten

 


Teconex en Omer bier
Nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe sensaties, kiest Teconex ervoor om zijn nieuwste ontdekking met u te delen: het Belgische bier Omer, gebrouwen met talent sinds 5 generaties! Ontvang een Omer 33cl bij aankoop van een 25×60 aansluitmodule met Tecos 125A! U geeft de voorkeur aan een 25D60 aansluit- en meetmodule met Tecos 125A? We zullen een Omer 75cl in uw bestelling opnemen!

Bestel nu

 

 

Download de prijslijst

Recent Posts