Sociale afstand: signaleren doet respecteren

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief, Promoties

Sociale afstand: signaleren doet respecteren

Met zijn allen kijken we uit naar het moment dat we ons kot terug mogen uitvliegen en onze familie en vrienden weer mogen zien.  Maar dat sommige gezondheidsmaatregelen ook op langere termijn gehandhaafd zullen blijven, lijkt nu wel vast te staan.
In openbare gebouwen zullen beschermende plexi-wanden een vertrouwd gezicht worden, en op de werkvloer en in de winkel wordt het houden van sociale afstand het nieuwe normaal.

Om de hygiënische normen van vandaag en morgen in goede banen te leiden, is een duidelijke signalisatie van cruciaal belang.  Daarom hebben we in de voorbije weken een aantal producten uitgezocht die daarbij kunnen helpen.  We moeten ervoor zorgen dat deze hulpmiddelen hun weg vinden naar de bedrijven, de scholen, de gemeenten, enzovoort.  Enkel zo kunnen we samen bouwen aan een veilige toekomst.

 

Nieuwe gebods- en verbodstekens

Een aantal specifieke gebods- en verbodstekens om het verspreiden van ziektes tegengaan.

Deze zijn verkrijgbaar als kunststof bordje (PP) of in stickervorm (vinyl).

Ontdek meer in onze COVID-brochure

 

 


 

Vloermarkering

Met deze markering laat u zien wat de te respecteren sociale afstand tussen personen is.

We voorzien deze extra sterke vloerstickers van laminaat: ze hechten uitstekend en duurzaam op gladde vloeren en zelfs buitenshuis.

Ontdek meer in onze COVID-brochure

 


Hoestscherm PMMA

Dit transparante scherm uit plexiglas staat op zijn eigen poten en beschermt mensen aan beide zijden tegen druppels afkomstig van spreken/hoesten/niezen.

Ontdek meer in onze COVID-brochure

 

 


 

Algemene instructies

Met duidelijke instructies laat je zien dat er specifieke hygiëneregels van toepassing zijn in een bepaalde zone.

Ontdek meer in onze COVID-brochure.

 

 


Neem zeker een kijkje in de brochure met nieuwe producten, toegespitst op de gezondheidsproblematiek rond het coronavirus.

Recent Posts