Hikvision HiWatch camera bewaking

 In Nieuws, Professionele nieuwsbrief

Hikvision HiWatch camera bewaking, bij Demagro nu ook voor de elektro installateur:

Camera’s, je ziet ze tegenwoordig overal.  Ongetwijfeld krijgt u als elektro installateur meer een meer de vraag van uw klanten om ook camerabewaking te plaatsen.  Maar zoals u waarschijnlijk weet is het plaatsen van bewakingscamera’s onderhevig aan wettelijke voorschriften.  Onze leverancier, C.C.I. nv kan als erkende onderneming voor camerasystemen de diensten aanbieden van conceptie, installatie en onderhoud en/of herstelling conform de wetgeving terzake (art. 7 wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid).

Zonder dat u over de nodige attesten hoeft te beschikken kan u als elektro installateur voortaan ook camerabewaking aanbieden aan uw klanten.  U verkoopt het materiaal en bereid de indienststelling voor en onze leverancier C.C.I. nv neemt het gedeelte conceptie, installatie en onderhoud voor haar rekening.  De aanvraag voor zo’n opstart en bijkomende informatie hierover vindt u hier:

 

Demo stand aanwezig in onze showroom!

 

Download hier de brochure (pdf)

Prijslijst 2020 (pdf)

 

IP-Kits PROMO’s:

Geldig tot 31 december 2020

 

Recent Posts